Datum

28 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Nadat we  afgelopen woensdag een pittige wedstrijd hadden gespeeld tegen FC Breukelen, stond er voor zaterdag een echte topper op de agenda.  De tegenstander was VV de Meern, de koploper in de competitie en nog zonder puntverlies. Wij stonden hier net onder met maar 3 punten minder. Het was ons duidelijk dat we vol aan de bak moesten. De Meern had tenslotte gewonnen  van Breukelen waar wij dan weer nipt van hadden verloren. Onze jongens moesten  dus allemaal fit zijn om de wedstrijd te kunnen winnen van de Meern. Voor de aftrap leek alles in ons voordeel.  Het team was compleet, iedereen was fit, we hadden het thuis voordeel en het publiek was in grote getalen aanwezig. Na het eerste fluitsignaal gingen we dan ook vliegend van start. Onze jongens stonden goed in positie, zette de tegenstander goed onder druk en Barcelona zou jaloers zijn op ons samenspel. Door deze vliegende start werd het door Vinz binnen 7 minuten 1-0. Kort hierna herstelde de Meern zich snel en maakten zij 1-1 en gelijk de 1-2. Lange tijd ging het gelijk op en na 16 minuten scoorde Niels de terechte gelijkmaker.  Even werd gedacht dat we er nu overheen zouden gaan. Echter kwam de Meern opnieuw op voorsprong en maakte zelfs 2 minuten voor tijd de 2-4. Voordat iemand zich zorgen kon maken tikte Vinz net voor het eindsignaal van de 1e helft de 3-4 in.  Na de rust zag de neutrale kijker dat het tempo van de wedstrijd wel erg hoog lag en dat een aantal van ons dit niet kon bijbenen en het koppie liet hangen. De Meern kon de voorsprong uitbouwen tot 3-7. De Meern liet duidelijk zien, zoals hun coach al voor de wedstrijd vertelde, dat het team al een paar jaar samen voetbalt.  Vinz maakte net voor het eindsignaal de eindstand tot 4-7. We weten in ieder geval waar we aan kunnen werken aankomende tijd zodat we de return sterker kunnen afsluiten.