Datum

11 november 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Het was een iets ander begin dan vorige week. Toen stonden we nog lekker in het zonnetje, nu kwam het met bakken uit de hemel. Dit was voor ons als toeschouwer al erg vervelend, kun je nagaan hoe dit voor de jongens moest zijn. Vandaag moesten we aantreden tegen SCH'44. Deze jongens hadden slechts 1 wedstrijd gewonnen en stonden met 3 punten op de 9e plek. Wat menigeen niet was opgevallen is dat zij de sterkste 3 teams (Breukelen, de Meern en PVCV) op hun programma hebben gehad en deze nipt hadden verloren. Het was dus zeker niet zo dat we SCH'44 zomaar even zouden oprollen.
Het was natuurlijk wel belangrijk (vooral voor ons als ouders) dat we zouden winnen om nog uitzicht te houden op de top 3 en natuurlijk om te kunnen blijven dromen van een mogelijk kampioenschap. Gelukkig hadden onze jongens er ondanks het slechte weer goed zin in. Waarschijnlijk heeft de beloofde frikadel bij winst hier ook een aandeel in gehad. Vanaf de 1e minuut was het ons duidelijk dat we zouden gaan winnen. We hadden de 1e helft geen wissels en moesten onze krachten goed verdelen. Dat werd goed gedaan door onze jongens en hierdoor werd het ook pas na 10 minuten 1-0 door een doelpunt van Febiën. Gelukkig verspeelden we niet al onze krachten en konden we rustig met 1-0 de eerste helft uitspelen. Het was voor iedereen duidelijk dat we sterker waren maar wij als toeschouwers hoopten toch stiekem dat de 2-0 snel gemaakt zou worden na de rust.
Vinz speelde de 1e helft niet omdat hij wat last had van een blessure maar wilde toch graag een aantal minuten spelen in de 2e helft om te kijken hoe het zou gaan. Dit was een goede zet van hem aangezien hij direct scoorde nadat hij ingevallen was. Kort na deze 2-0 maakte Niels er 3-0 van.  SCH'44 deelde nog wel even een tegendoelpunt uit maar Vinz maakte 4-1 met een alleraardigst doelpunt die hij maakte met zijn knie. Wij speelden deze wedstrijd eigenlijk koeltjes en rustig uit zonder dat we in de problemen zijn geweest. Moet wel even gezegd worden dat keeper Justin met een aantal goede reddingen  de stand op 4-1 heeft weten te houden. Door deze winst haken we toch weer een beetje aan met de top en staan we nu op de 4e plek. Kunnen we toch weer een beetje dromen........
Volgende week gaan we naar VV Maarssen.

De spelers van de JO10.1: Vinz, Sem, Jayden, Niels, Febiën, Jim, Rick, Kyan, Justin.
Coach: Rowdy