Datum

10 oktober 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

Vanavond speelde Osm1 een oefenwedstrijd bij Kampong. tegen een combinatie elftal 1/2 werd met 1-5 gewonnen in een van OSM kant hele behoorlijke wedstrijd. Pascal wist na het veroveren van de bal 0-1 te scoren en even later uit een mooie aanval Roy in stelling te brengen voor 2-0. Uit een nog mooiere aanval wist Sven te scoren, maar deze werd onterecht afgekeurd. Snel daarna dacht Kampong terug in de wedstrijd te komen 1-2, maar nog voor de rust uit opnieuw een prachtige aanval bracht Luke Roy in stelling voor de 1-3 rust stand.

Na rust bleef OSM in controle en mocht Peter bij de 2e paal een vrije trap van Ramon binnenlopen 1-4 en Roy op aangeven van Angelo met zijn 3e  de eindstand op 1-5 zetten.

Een prima oefenwedstrijd op weg naar Voorwaarts!

Richard, Darnell, Peter, Ramon, Prince, Sven, Morris, Pascal, Randy, Roy, Luke, Angelo, Yvan, Mikey, Lorenzo wissel Stan.

Prima leiding van scheidsrechter Arno Wateler.