Accommodatie

Onbekend

Aan de inzet op de training afgelopen week heeft het niet gelegen.
De meiden hebben goed getraind en waren voorbereid op de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd hebben Roy en ik besproken wat we nodig hadden om te blijven gaan voor het kampioensschap.
Benodigheden voor een goede wedstrijd in onze ogen:

Inzet
Strijd
vechtlust
en teamwork.

Vandaag hebben we helaas het een en ander laten liggen.

Vooral vechtlust heb ik gemist. Ze zeggen weleens voetbal is oorlog, dat had VVIJ goed begrepen en wij waren behoorlijk onder de indruk van de mentaliteit van hun spelers. Hier en daar een elleboog, wat vervelende woorden hier en daar, en vooral het duw en trekwerk heeft VVIJ geholpen in hun overwinning. Tuurlijk jammer dat ze alleen zo kunnen winnen, maar laten we vooral naar ons eigen spel kijken.

Het was niet goed genoeg. Het moet beter als je bovenin wil blijven presteren.

De duels bleven uit, de bal stuiterde veel te ver van onze voeten en achterin kwamen ze er veel te makkelijk doorheen. Zowel achterin als op het middenveld was er veel balverlies, opbouw naar voren was niet zoals afgelopen weken.
Binnen 6 minuten stonden we 0-2 achter. Sterre maakte nog wel de 1-2 in de 10e minuut, maar daar bleef het bij.
De voorhoede had wel wat kansen, maar de keeper blijft een magnetisch veld en de keeper had er geen moeite mee om ze te klemmen.
Zelfs een penalty in ons voordeel wisten we niet te benutten. VVij had in de 2e helft nog wel 6 kansen die net naast het doel gingen, dus we mogen van geluk spreken.
Verlies hoort ook bij het voetbal, maar ik hoop dat de meiden er volgende week wel voor 'knokken' ...... met zn allen...... als team.....