J010-1 wint ook zijn tweede bekerwedstrijd

Datum

21 oktober 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vanmiddag mochten de jongens van de onder de 10-1 hun tweede bekerwedstrijd spelen.
Deze wedstrijd werd vol vertrouwen tegemoet gezien nadat de eerste bekerwedstrijd tegen VV Maarssen overtuigend werd gewonnen met 8-5.
Ondanks dit vertrouwen begonnen onze jongens de wedstrijd niet heel sterk. Waarschijnlijk waren ze onder de indruk van een aantal iets grotere jongens bij Desto. Ook het feit dat er twee jongens met rugnummer 3 en twee jongens met rugnummer 8 bij Desto rondliepen was misschien te verwarrend.
OSM bleek toch beter te spelen wat nog in de eerste helft resulteerde in de 1-0. Dit doelpunt werd gemaakt door Sem.
Na de rust bleek dat het vertrouwen toch sterk genoeg was en maakte Vinz de 2-0 en kort daarna ook de 3-0.
Omdat we toen al dachten dat we de overwinning binnen hadden werd het spel wat nonchalanter en kwam Desto terug tot 3-2.
De laatste 10 minuten werd hierdoor erg spannend. De JO10-1 bleef als team erg hard werken waardoor Vinz de 4-2 kon maken. Desto bleef het OSM lastig maken en maakte 3 minuten voor tijd de 4-3. Onze jongens bleven tot de laatste minuut vechten voor de verdiende overwinning.  Door het team werd Febiën uitgeroepen tot Man of the match.
Aanstaande woensdag volgt de derde bekerwedstrijd tegen Breukelen. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden aangezien beide teams twee wedstrijden hebben gewonnen.  Wordt vervolgd.
Redacteur: Jori.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!