Datum

25 november 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen stond de lastige wedstrijd tegen UVV op het programma. Het team begon goed aan de wedstrijd en hadden de eerste vijf minuten de overhand. Helaas kwam UVV beter in hun eigen spel en lieten wij ons terug drukken naar onze eigen helft. We speelde te zwakjes en lieten UVV het spel bepalen. Ze kregen een penalty mee die akshay mooi stopte! Helaas scoorde ze toch later de 0-1. We probeerde wat terug te doen en na een mooie aanval kregen wij ook een penalty die we helaas niet benutten. We gingen rusten met een 0-1 achterstand. Tweede helft bleef UVV de meerdere wij stonden teveel stil en bewogen pas als we de bal hadden. UVV wist nog 1 keer te scoren. Eindstand 0-2 voor UVV.
Jammer jongens en meid! Volgende week gaan we er weer voor tegen zwaluwen Utrecht. Fijne weekend iedereen verder!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!