Datum

2 december 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Nadat het team lekker heeft kunnen uitslapen mochten we om 12:00 aftrappen tegen zwaluwen Utrecht. Op papier een tegenstander die we misschien wel konden verslaan maar dan moet het team wel alles geven. Na een warming up die michelle ook gezellig meedeed want ja voor ons als ouders was het koud!!!!
Begonnen we goed aan de wedstrijd. We voetbalde goed naar voren en waren veel aan de bal. We kregen veel kansen en na een geweldige goal van devin, was daar die prachtige aanval. Rida kreeg in die aanval een kans om te schieten maar zag dat van milt helemaal vrij stond en gaf de bal aan hem. Van milt schopte die bal er prachtig in 0-2!
We bleven de hele eerste helft de betere ploeg en na een prachtige redding van akshay en helaas wat gemiste kansen gingen we rusten met 0-2. Na een korte rust begonnen we slordig aan de tweede helft. We lieten ineens de tegenpartij voetballen en kwamen ze gevaarlijk dichtbij een doelpunt. Gelukkig scoorde wij uit het niets de 0-3 maar we bleven slordig voetballen. Zwaluwen scoorde toen ook terecht de 1-3. Gelukkig herpakte het team zich en gingen we weer met veel druk naar voren voetballen. Zwaluwen kon niet veel meer terug doen en wij scoorde nog 3 keer.
Eindstand 1-6 voor ons!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!