Datum

13 januari 2018

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd in 2018 stond op het programma. Altius1 uit Hilversum de tegenstander. De gezelligste club uit het Gooi staat op dit moment op de 1e plaats in de andere derde klasse.

Voor het eerst in 1,5 jaar was het puzzelen geblazen om 2 elftallen op de been te krijgen voor 3 elftallen. Er waren maar liefts 11 spelers om verschillende redenen niet beschikbaar.  Het eerste vertrok daarom met slechts 13 spelers. Doelstelling was speelminuten maken in aanloop van de 2e seizoenshelft. Iedereen zou 75 min. spelen  behalve keeper Max de Bree. Doordat 1e keeper Richard voorlopig buitenspel staat ivm knie operatie en 2e keeper Joshua 2 zaterdagen niet beschikbaar is, mocht Max zijn debuut maken en deed dit niet onverdienstelijk.

De eerste helft had Altius zoals verwacht het overwicht maar kon niet heel vaak gevaarlijk worden.  Twee maal moest Max redden. Wel waren de corners van de thuisclub erg gevaarlijk waarbij de kleine Hemmers vaak boven iedereen uit toornde. OSM stond verdedigend erg goed ondanks een niet gewone   samenstelling met Darnell en Faouzi naast Jeffrey en Prince. In de omschakeling kon OSM zelfs de meeste en beste mogelijkheden aantekenen. Luke op de deklat, Angelo en Roy kregen kansjes, Yvan vandaag op het middenveld spelend een aantal keren ongelukkig in zijn voorzetten de grootste kans in de 1e helft was echter voor Baris die net voor rust zijn 1 op 1 inzet gekeerd zag worden door de keeper.

De tweede helft trok OSM brutaal het spel naar zich toe. Steeds vaker wisten middenvelders Justin Morris en Randy in en vroeg stadium de opbouw van altius te frustreren en  de spitsen aan het werk te zetten. De voorsprong van OSM was dan ook verdient. De goal was mooi. Roy wist de bal terug te leggen op de gelegenheids middenvelder en met een mooie curve-lob wist Yvan de lange keeper van 25 meter te verrassen. Eigenlijk moest OSM op dat moment doordrukken, maar dat lukte niet. Altius ging meer druk zetten en doordat OSM met name achterin moest wisselen ( volgens afspraak) ontstonden er in eens wat mogelijkheden. Met een reflex wist Max eerst nog te redden maar nadat een crossball ineens voor de voeten van Hemmers viel was de debutant kansloos op zijn inzet. 1-1. Niet veel later werd het zelfs 2-1. Een ingedraaide corner werd door Max stijlvol weg gebokst, maar de bal viel precies voor de voeten van Arp die met en mooie volley de bal binnen kon schieten.

OSM zette nog een keer  aan en Roy kreeg de kans de verdiende gelijkmaker in te schieten. Het mocht helaas niet zo zijn.

Een zeer nuttige oefenwedstrijd en een bij vlagen goede wedstrijd we zijn weer begonnen!!

OSM1: Max, Darnell, Jeffrey, Prince, Morris, Baris, Randy, Angelo, Luke, Yvan, Roy, Faouzi, Justin GRENS Jos ( tnx)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!