Succesvolle toernooiweek bij OSM '75 als afsluiting van het Seizoen! - Voetbalvereniging OSM '75

Succesvolle toernooiweek bij OSM '75 als afsluiting van het Seizoen!

Succesvolle toernooiweek bij OSM '75 als afsluiting van het Seizoen!

2 juni 2015 0:00


Vorige week was de traditionele afsluiting van het seizoen met de thuistoernooien bij OSM'75 op Sportpark Fazantenkamp. De reeks begon in het Pinksterweekend met het Internationale C1-toernooi, en zoals al gemeld was dit weer een Sportief Succes.

Op woensdag was het toernooi met de langste traditie, het Ome Willem Fijen toernooi voor onze F teams. 90% van alle spelende leden heeft hier waarschijnlijk ooit aan deelgenomen. Ook dit jaar waren de bestaande teams weer gemixed in nieuw gevormde teams. er waren 12 teams dit jaar, dit betekende een strak schema en veel voetballen. Tijdens de Penaltybokaal, gewonnen door Jeffrey Boon en een patatje voor de kanjers werden de vervolgwedstrijden gepland, en werd er daarna verder gestreden om de bekers. Het geheel werd afgesloten met de prijsuitreiking onder bezielende leiding van Beer Haagedoorn. ook nu waren er naast de teamprijzen weer vele individuele bekers weg te geven. In menig slaapkamer in Maarssenbroek staat nu een beker te pronken van formaat waarvan de kampioensschaal van PSV in het niet valt. Eigenlijk zijn het natturlijk allemaal winnaars en was er voor iedereen nog een trofee als aandenken aan weer een spoertief en succesvol Ome Willem Fijentoernooi.

Afgelopen weekend was als afsluiting het 11de Beer Haagedoorn voor de C jeugd t/m de F jeugd. In totaal 92 teams, toch gauw 1000 spelertjes, streden in 23 poules  om de bekers, ieder op eigen niveau. Door het mooie weer zaterdag en het regionale karakter was het een ware invasie van voetballertjes en ouders, en werd er sportief gestreden om de bekers en genoten van het samen afsluiten van het seizoen.

De dag werd afgesloten met een klinkende overwinning van de B1, die hierdoor nog op koers ligt om het vorig jaar verloren terrein weer te heroveren, en weer naar de Hoofdklasse te promoveren.

Zondag was het weer een stuk minder, maar de spelers hadden er niet echt veel last van, er werd weer met volle inzet gestreden en ook nu lag de prioriteit weer bij sportiviteit en speelvreugde.

Na een heerlijk voetbalweekend, waarvoor dank aan alle deelnemers, maar geen wedstrijd zonder scheidsrechters, dus bij deze wil ik nogmaals de veelal jeugdige scheidsrechters, de meesten opgeleid door OSM i.s.m. de KNVB, bedanken voor het leiden van de bijna 140 wedstrijden.

Terugkijkend op een geslaagde seizoensafsluiting wil ik als laatste bij deze Wil de Graaf namens iedereen, zij was er tijdens de toernooien maar ook elke wedstrijddagen tijdens het seizoen, heel hartelijk bedanken voor haar inzet en hulp

Wens iedereen na een lang voetbalseizoen een fijne vakantie, zie iedereen graag terug op Sportpark Fazantenkamp na een mooi zomer voor weer een leuk en sportief voetbalseizoen.

 

John Scharenberg, Jeugdvoorzitter OSM'75

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!