Beer Haagedoorntoernooi - Voetbalvereniging OSM '75

Beer Haagedoorntoernooi

Beer Haagedoorntoernooi

Wie is Beer Haagedoorn

Beer Haagedoorn is een echt icoon uit de historie van OSM '75. Als we het bij OSM over pupillen hebben gaat de gedachte altijd uit naar onze eigen "Meester Beer". Iedereen die de laatste decennia als F-Pupil (tegenwoordig JO8 en JO9 genoemd) bij OSM '75 de eerste stappen op het voetbalveld heeft gemaakt, heeft dit tot voor 4 jaar gedaan onder de bezielende leiding van de inmiddels hoogbejaarde Beer. Dit is ook onze koning niet ontgaan, want het heeft onze Koninklijke Hoogheid behaagd om Beer met een lintje te onderscheiden. Beer Haagedoorn

Het Beer Haagedoorn toernooi is veruit het grootste toernooi van OSM '75 en misschien wel één van de grootste van de regio.

Programmaboekje 2023

Klik hier om het programmaboekje van deze editie te openen.

De opzet van het toernooi

Uit de grootse opzet blijkt weer dat onze gedachte nog steeds is dat de jeugd de toekomst heeft. Alleen al het aantal deelnemers en toeschouwers dat wij verwachten getuigt hiervan: totaal over beide dagen toch zeker zo’n 1000 voetballertjes. Ook het aantal bezoekende teams is meer dan we gewend zijn in een doorsnee weekend, bij elkaar toch ruim 80 teams.

Het toernooi van 2023

Het Sportcomplex is op 27 en 28 mei 2023 het decor van de volgende editie van het Beer Haagedoorntoernooi, alweer de 16e editie. Langs deze weg willen wij uw vereniging uitnodigen deel te nemen aan ons toernooi op zaterdag 27 en/of zondag 28 mei 2023 voor de jongensteams t/m JO15 op ons Sportpark Fazantenkamp in Maarssen.


Aanmelden voor dit toernooi

Door hier te klikken kunt u zich via een e-mail aanmelden voor ons toernooi. 

De aanmeldingen worden op datumvolgorde genoteerd. Voorgaande seizoenen was de animo voor deelname groter dan het aantal beschikbare plaatsen en hebben we dus verenigingen teleur moeten stellen. Binnen twee weken na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijven. Indien u onverhoopt geen bevestiging ontvangen heeft binnen deze twee weken; verzoek ik om contact op te nemen met ondergetekende.

Programmaboekje 2023

Klik hier om het programmaboekje van deze editie te openen.

Boekjes voorgaande edities

Verschenen Nieuwsberichten rondom dit toernooi

16e editie Beer Haagedoorntoernooi groot succes!

8 juni 8:30  Afgelopen weekeind, 4 en 5 juni, stond in het teken van het 16de Beer Haagedoorn toernooi Na 2 jaar afwezigheid kon in het weekend van 4/5 juni dan toch de 16de editie van het Beer Haagedoorn toernooi gespeeld worden. Het toernooi was opgesplitst in 3 dagdelen, en elk OSM team in de leeftijd van JO8 t/m JO15 speelde met 3 andere teams van gelijkwaardige sterkte om de felbegeerde beker.meer »

553x gelezen

Afgelasting OSM ’75 toernooien vanwege Coronavirus

25 maart 15:15  Gezien de situatie rondom het Coronavirus, de daaraan gekoppelde maatregelen van onze regering en de stellingname van de KNVB hebben we als bestuur nu ook de knoop doorgehakt en met pijn in ons hart moeten besluiten de aanstaande OSM ’75 toernooien te schrappen.meer »

1272x gelezen

Organisatie 15e Beer Haagedoorntoernooi van start

15 oktober 22:45  Het nieuwe seizoen is weer begonnen, dus ook de voorbereiding van onze toernooien 2019 op Sportpark Fazantenkamp in Maarssenbroek, Stichtse Vecht. Het Sportcomplex is op 1 en 2 juni het decor van de volgende editie van het Beer Haagedoorntoernooi, alweer de 15de editie.meer »

951x gelezen

Sportieve seizoen afsluiting jeugd OSM'75

5 juni 17:00  Zonder vrijwilligers geen vereniging! meer »

592x gelezen

Ode aan een fenomeen, Beer bedankt!

12 april 10:15  Iedereen bij OSM’ 75 kent Beer Haagedoorn, jarenlang verzorger bij de Zondag 1, aanjager bij feestavonden, hierbij vormde hij een goed span met zijn vrouw Greet, maar hij is vooral bekend en geliefd als trainer van onze jongste jeugd.meer »

764x gelezen

Toernooinieuws OSM-jeugd

1 oktober 10:30  Ook dit jaar weer (thuis)-toernooien voor jeugd OSM'75 meer »

639x gelezen

OSM jeugd sluit seizoen af met het 13de Beer Haagedoorn toernooi

6 juni 18:00  Afgelopen 3 weekeinden stonden in het teken van toernooien, het Sportpark werd overspoeld met voetballende jeugd, ouders en toeschouwers.meer »

592x gelezen

Planning 13e Beer Haagedoorn toernooi

8 april 19:15  De planning van ons 13e Beer Haagedoorntoernooi is helder Het toernooi zal op twee dagen worden gespeeld. meer »

440x gelezen

Jeugd OSM '75 sluit het seizoen sportief af in toernooiweek

7 juni 0:00  Na een geslaagd C1-toernooi was het de afgelopen 2 weekeinden weer heerlijk druk op sportpark Fazantenkamp tijdens de 12de editie van het Beer Haagedoorn toernooi. Gespreid over 2 zaterdagen speelden 120 teams welgeteld 180 wedstrijden. Het was een heerlijke sportieve afsluiting van het seizoen, met veel voetballen en gezelligheid, mede mogelijk gemaakt door de sponsors zoals genoemd in het programmaboekje en de bijdrage van de sponsorcommissie en bestuur van OSM.meer »

461x gelezen

Nog enkele scheidsrechters nodig voor 28-05 en 04-06

25 mei 0:00  Dit jaar wordt al weer ons 12e Beer Haagedoorn toernooi georganiseerd. Deze editie heeft de organisatie er voor gekozen om op twee dagen te draaien. meer »

581x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!